Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбук Само си представете – младата

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбук Само си представете – младата
Коментари Харесай

Съдите не са блюстители на закона, те са съучастници на насилника

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

 

Само си представете – младата жена на 18 години, е била в схващане, до момента в който този жесток изрод я е разрязвал сантиметър по сантиметър 21 пъти, обръснал й е главата, разрушил й е носа.

Знаете ли, че прочувствените контузии се лекуват цялостен живот и в никакъв случай не са изцяло излекувани?!

Съдиите от Стара Загора трансферираха виновността за решението си на лекарите. Председателят на Окръжния съд споделя: “Съдебно-медицинските експертизи са доста значими, защото нямаме знания, с цел да установим пострадванията. Трябваше да установим дали декларираното в заключението покрива някои от признаците, които законът е въвел в член 129. ” И още: “Убеден съм, че правосъдният състав единомислещо подписал правосъдния акт, е решил доказателствата по делото и е взел това решение. Съдебният акт е закономерен. Той е в унисон с настояването на представители на Окръжната прокуратура ”, съобщи ръководителя на съда Красимир Георгиев.

Съдиите са се вторачили в буквата на закона – нямало заплаха за живота. Слава на Бога, че шокът не е довел до инфаркт, да вземем за пример.

Садистът е с две предходни сходни действия. Значи е рецидивист.

За съдиите, обаче, това няма значение.

Те не са блюстители на закона, те са съучастници на насилника. Защото показват, че всеки изрод може да се отърве и умерено да се прибере. У дома. Докато жертвата му се гърчи от болки. В болничното заведение.

Съдийката Татяна Гьонева нямало да подаде оставка. Хайде, де, откъде-накъде. Нейните сътрудници от София пускат убийци, арбитър Костадинка Костадинова от Софийски градски съд е решила, че Брендо няма да избяга, а ще си кротува в София и ще чака да го вкарат в пандиза и му отменила мярката за неотклонение…

Грешни преценки или нещо друго?! Некомпетентност или платеност? Съюзът на съдиите мълчи. Иначе е доста разговорлив и ядосан.

Този жесток случай би трябвало да ни отвори очите за “гнилите ябълки ” в правосъдната система. Защото те остават скрити и прикрити.

На митинг!

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР